Hjärtligt Välkommen till Lotta Kreijs Hälso o Affärsutveckling!

Vad kul att du tittar in på min hemsida!

Jag har sedan 2003 arbetat heltid med att hjälpa andra människor till en bättre hälsa och en bättre ekonomi. Det ger mig energi av att arbeta med människor som vill utvecklas och påverka sin livsstil.

Här kan du starta en egen lönsam verksamhet helt utan risk och kapital. Du får en bättre hälsa, personlig utveckling och du kan påverka din inkomst utan din chefs påverkan.

Vad gjorde dig nyfiken att titta på min sida? Vad är du mest intresserad av? Produkterna eller Möjligheten till en förändring ?

Är du nyfiken på att testa våra produkter så rekommenderar jag att du går in i min webb shop och lägger din order där. Där ser du alla våra produkter inom Hälsa/ Fitness och Skönhet.Som kund har du 90 dgrs Nöjd kundgaranti , så du har allt att vinna. Om jag bjuder in dig till en produktvisning online, skulle det vara intressant för dig? Då kan du sitta hemma isoffan och få inspiration. 

Är du nöjd med allt det du har idag?

Vill du ha en förändring? Vill du ha en bättre vardag? En bättre livsstil?

Jag vet inte om vårat arbete är intressant för dig, men det kan vara värt att ta reda på det, eller hur? En del arbetar med det här på hobbynivå, deltid eller på heltid, du bestämmer själv. Kontakta mig om du vill ta en fika någon dag ,ett kort webbmöte eller telefonsamtal.Du kan då bilda dig en uppfattning om vårat arbetssätt och därefter så får vi se om det här kan vara lösningen för dig? Jag har sett att det fungerar för så många idag men det bestämmer du helt själv efter att du har fått mer information.

Titta gärna på sidan "Arbeta med mig? ", där får du lite mer info.

Jag har arbetat heltid med Forever sedan 2003 och det har givit mig en helt annan livsstil och livs kvalitét som gör att jag så gärna rekommenderar denna affärsmöjlighet till människor med en glad och positiv attityd. Jag har även utvecklat min verksamhet till Spanien som alltid har varit en dröm hos mig :) Forever har kontor i ca 160 länder så har du också drömmar att arbeta utomlands så finns också den möjligheten för dig. Det är enkelt att komma igång.


Kontakta mig
Kontakta mig