Är du öppen för något nytt?

Är du öppen för något nytt?

Går du och funderar över något som du vill göra istället för det du gör idag eller parallellt?

Kom ihåg att alla är grymma människor med en obegränsad potential, däremot finns det inte alltid utrymme för att blomstra fullt ut.

Vi styrs oftast av att vi har 2 val här i livet så vi tror inte på oss själva att vi kan förverkliga det vi innerst inne vill.

Vi har en "påse pengar " ( vår lön ) och vi har många drömmar som vi vill förverkliga, eller hur ? Oftast är drömmarna större än vad som går att förverkliga utifrån din lön.

Antingen skär du ner på dina drömmar för att anpassa dig till din "påse pengar" eller annars ser du till att öka "påsen pengar" så du kan förverkliga det som du verkligen vill här i livet. Så kände jag som nyskild ensamstående mamma och så är det för många av oss.

Har du någon plan för dina drömmar?

Det hade absolut inte jag. Det är kostsamt att skilja sig och det är svårt att påverka sin inkomst som anställd . Jag arbetade bl.a med lönesättning på SAS och där fick jag insyn i lönestrukturen. Titta gärna på din egen löneutveckling de senaste 5 åren och räkna ut vad det blir de kommande 5 åren.Oftast inte så kul läsning.

Det var när jag såg resultatet av Forevers produkter och började förstå Forevers affärsmodell som jag började se att även jag kunde påverka min situation och börja skriva ner mina drömmar.

Jag brukar idag säga att Forevers Affärsmodell är verktyget till ett roligare liv.

Idag brinner jag för att hjälpa andra att utvecklas för jag vet att det går om man vill. Vi har alla så mycket inom oss som vi inte alltid vågar ta fram. Är man villig att förändras så utvecklas man och då kan vi påverka våra liv mycket mer än vad vi tror. Allt börjar med oss själva, så min fråga är till dig, är du motiverad till att göra en förändring?

Titta gärna runt här och bilda dig en egen uppfattning. 

https://thealoeveraco.shop/2ARlyZv7 

Jag har lång erfarenhet , du har motivationen och då gör vi jobbet tillsammans tills du känner att du är trygg i arbetet.

Hör av dig så berättar jag i detalj hur jag arbetar !


Kontakta mig

Den bästa starten med FOREVER är Start Your Journey Combo Pak

Här har du som Preferred Customer en möjlighet att komma igång med din Forever Business på ett enkelt och smart sätt.

Produkterna är utvalda med omsorg för att ge ett smakprov från både hudvård, kosttillskott & träningsprodukter.

Det ingår också ett litteraturpaket med rätt Branding som gör att du startar på ett professionellt sätt.

Nästa inköp ger dig direkt 30% inköpsrabatt och ökar sen successivt beroende på vad du själv väljer att göra med Forevers möjlighet.

Hör av dig så berättar jag mer! 

Kontakta mig